dimecres, 12 de maig del 2010

PRBB



El PRBB es el parc de recerca biomèdica de Barcelona, un centre on s'estudia les malalties i s'estudia els éssers vius.



Moltes de les persone que treballen al PRBB son estrangers.El PRBB esta situat al costat de el hospital del Mar, els metges de l'hospital poden anar al edifici a estudiar una medicina per curar alguna malaltia.

En els pasadisos es poden veure una mena de dutxes que serveixen per si set cau algun producte químic anar corrents a netejar-te amb l'aigua i també hi ha una mengera que te dos tubs que es per si set cau als ulls.

Per poder conservar les mostres les posen en unes neveres que estan a -80. Si la nevera baixa de temperatura hi ha un sensor, i una alarma comença a sonar.
Algunes de les persones que treballen allà, es dediquen a observar els embrions d'alguns animals i a observar els gens d'alguns éssers vius. per veure els embrions, utilitzen alguns animals que tarden poc a desemvolupar-se. Per exemple: peixos zebra i ratolins. Per observar els embrions una persona s'encarega de tallar-los, i ho ha de fer amb molta pressició.
Altres es dediquen a observar el ADN i els seus components. Tot això ho analitzen amb unes maquines que estan connectades a uns ordinadors. Les maquines fan servir un detector que quan passa una mostra de ADN sap si es un de els quatre components: Citosina, Adenina, Guanina, Timina. Cadascú te una serie varejada d'aquesta

Dídac Vernís Ferreró i Aleix Godina Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada